KONTAKT


GreatHouse Film ApS
Nyrnberggade 29
DK-2300 København S
Denmark

Take me there!


+45 202 03 202


contact@greathouse.dk

HOLDET

palle nørmark
Palle Nørmark
CEO, Producer
+45 202 03 202
palle@greathouse.dk

niki thomsen
Niki Vraast-Thomsen
Producer & Manuskriptforfatter
+45 61 70 20 01
niki@greathouse.dk

marc dockal
Marc Dockal
Animator & Compositor
marc@greathouse.dk

INFORMATION


CVR-nr 39054795

BANK
Sparekassen Kronjylland
Account #4170457671
Reg. #6194

Login

Behandling af personoplysninger

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” color=”#ffffff” up=”50″ down=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Generelt er GreatHouse Film ApS ikke interesseret i opsamling af personlige data. Det er ikke vores business. Vi laver film. Alligevel kommer vi i besiddelse af personlige informationer, som falder under EU-forordningen, General Data Protection Regulation, GDPR

1.1

Som et led i den daglige kommunikation opsamler vi og gemmer al information indeholdt i e-mails sendt til greathouse.dk. Herunder almindelige oplysninger i form af identifikationsoplysninger (navn, adresse, telefonnummer m.v.)

Disse data opbevares på mailservere og interne sikre servere. Serverne er passwordbeskyttet, og kan kun tilgås af ledelsen samt firmaets databeskyttelsesrådgiver (DPO).

1.2

Dit cpr. nr. og bankoplysninger deles kun med Facit Management (bogholderi), tilknyttede fagforbund, lønsystem samt SKAT.

1.3

Fysiske kontrakter opbevares uden tidsbegrænsning og forsvarligt efter gældende lovgivning. GreatHouse Film ApS opbevarer disse data, så længe de har relevans for afregningen til dig og til andre rettighedshavere. Kontrakter med rettighedsforhold hos tredjepart deles som et led i kontraktindgåelse. (Eksempelvis en skuespillerkontrakt, hvor DR har forpligtelser i forbindelse med udnyttelseshonorar)

1.4

GreatHouse Film ApS deler ikke oplysninger af personfølsom karakter med tredjepart.

1.5

Du har ret til at anmode GreatHouse Film ApS (palle@greathouse.dk) om indsigt i og berigtigelse eller sletning af data om dig, ret til begrænsning af og til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet, dvs. ret til at få udleveret en ”pakke” med dine data.

GreatHouse Film ApS’s lovpligtige dokumentation af sin virksomhed og hensynet til optimal forvaltning af rettigheder kan dog begrænse din ret til sletning og begrænsning af behandling.

1.6

Du kan klage over GreatHouse Film ApS behandling af dine data til Datatilsynet.