KONTAKT


GreatHouse Film ApS
Nyrnberggade 29
DK-2300 København S
Denmark

Take me there!


+45 202 03 202


contact@greathouse.dk

HOLDET

palle nørmark
Palle Nørmark
CEO, Producer
+45 202 03 202
palle@greathouse.dk

niki thomsen
Niki Vraast-Thomsen
Producer & Manuskriptforfatter
+45 61 70 20 01
niki@greathouse.dk
josefine egholm
Josefine Egholm
Produktionsleder
+45 20 67 54 56
josefine@greathouse.dk

marc dockal
Marc Dockal
Animator & Compositor
marc@greathouse.dk

INFORMATION


CVR-nr 39054795

BANK
Sparekassen Kronjylland
Account #4170457671
Reg. #6194

Login

Greathouse Film ApS er et professionelt filmproduktionsselskab. Vi arbejder i alle etaper af produktionen og producerer TV-shows, reklamer og corporate film til alle platforme.
Hos os får du altid, hvad vi kalder vores ”No Monkey Back” garanti. Greathouse Film leverer aldrig et halvfærdigt produkt, og vi sørger for, at vores klienter får, hvad de har brug for, for at få det til at fungere. Hver opgave er unik og kræver et unikt team. Hos Greathouse Film benytter vi os udelukkende af de bedste folk i filmbranchen.

Lyder det dyrt? Det behøver det ikke at være. Det handler om at vide, hvordan man griber det rigtigt an.

– Palle Nørmark, Producer

FACILITETER

GreatHouse Film er et uafhængigt produktionsselskab. Vi har egne kamerakæder, lys og lyd, egne biler og egne suiter til klip, compositing og colorgrading. Vores filmstudie har lysloft og er med green key cyclorama.

SUITER

Vi har fem primære suiter, hvor vi klipper og colorgrader. Vores workflow er optimeret, så vi kan håndtere alle formater. 8k video er dog stadig lidt tungt. Vi holder materialet i fuld kvalitet hele vejen igennem vores produktionskæde, som typisk ender i Davinci Resolve inden masterering. Vi går meget op i datasikkerhed, og derfor har vi ikke vores backup på en billig disk fra El-Giganten, men på LTO bånd.

Vi kan levere i alle videoformater og codecs.

KAMERA

Vi har flere setups, som kan lejes af filmfotografer. Ring gerne for at høre, hvad vi har på hylden.

STUDIE

Vores studie er opbygget med 3 siders cyclorama. Det er normalt malet op til green key. Hvis du skal bruge en anden farve, så er vi i udgangspunktet med på det. Bagerste væg har også cyclorama i toppen, så man lettere kan komme ned med kameraet uden at skyde udenfor settet. I studiet er der masser af strøm, grip-udstyr, lamper, green boxes og meget andet.

Cyclorama mål:

Bredde, total: 5,6m
Bredde: 4,4m
Dybde: 4,8m
Højde til lysloft: 3,3m

Se studiet

VI ARBEJDER BLANDT ANDET SAMMEN MED

                            

                            

                            

                            

                            

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Generelt er GreatHouse Film ApS ikke interesseret i opsamling af personlige data. Det er ikke vores business. Vi laver film. Alligevel kommer vi i besiddelse af personlige informationer, som falder under EU-forordningen, General Data Protection Regulation, GDPR

1.1

Som et led i den daglige kommunikation opsamler vi og gemmer al information indeholdt i e-mails sendt til greathouse.dk. Herunder almindelige oplysninger i form af identifikationsoplysninger (navn, adresse, telefonnummer m.v.)

Disse data opbevares på mailservere og interne sikre servere. Serverne er passwordbeskyttet, og kan kun tilgås af ledelsen samt firmaets databeskyttelsesrådgiver (DPO).

1.2

Dit cpr. nr. og bankoplysninger deles kun med Facit Management (bogholderi), tilknyttede fagforbund, lønsystem samt SKAT.

1.3

Fysiske kontrakter opbevares uden tidsbegrænsning og forsvarligt efter gældende lovgivning. GreatHouse Film ApS opbevarer disse data, så længe de har relevans for afregningen til dig og til andre rettighedshavere. Kontrakter med rettighedsforhold hos tredjepart deles som et led i kontraktindgåelse. (Eksempelvis en skuespillerkontrakt hvor DR har forpligtelser i forbindelse med udnyttelseshonorar)

1.4

GreatHouse Film ApS deler ikke oplysninger af personfølsom karakter med tredjepart.

1.5

Du har ret til at anmode GreatHouse Film ApS (palle@greathouse.dk) om indsigt i og berigtigelse eller sletning af data om dig, ret til begrænsning af og til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet, dvs. ret til at få udleveret en ”pakke” med dine data.

GreatHouse Film ApS’s lovpligtige dokumentation af sin virksomhed og hensynet til optimal forvaltning af rettigheder kan dog begrænse din ret til sletning og begrænsning af behandling.

1.6

Du kan klage over GreatHouse Film ApS behandling af dine data til Datatilsynet.

Bag om Greathouse Film

Copyright © GreatHouse 2023